Notícies i esdeveniments

INFORMACIÓ

28 de Juliol de 2011

Burjassot homenatja Vicent Andrés Estellés


El poeta rebrà un altre homenatge al seu municipi. Serà el dissabte, 3 de setembre, coincidint amb la data del seu naixement, el 4 de setembre de 1924.

Amb l'actuació de Miquel Gil.

15 de Juny de 2010

Els Premis Vicent Andrés Estellés de Burjassot mantenen la seua anualitat però redueixen la seua quantia


La gala dels Premis Vicent Andrés Estellés 2009, atorgats per l'Ajuntament de Burjassot i l'IMCJB, celebrada en el mes de març, va servir també per a presentar les bases corresponents a la pròxima edició. En l'acte, es va anunciar que la periodicitat del certamen passava a ser biennal. No obstant això, en una reunió posterior celebrada per part del Patronat de la Fundació Estellés es va rectificar esta decisió inicial i s'aprovà mantindre la periodicitat anual dels premis però reduint la quantia del Premi de Poesia, que ha passat de 18.000 euros a 9.000 euros.

27 de Març de 2010

Burjassot lliura els Premis literaris Vicent Andrés Estellés Ramon Guillem amb Abisme i Ocell i Joan Torró amb Pluja a la mar, guanyadors de l’edició de 2009


Estellés en estat pur. Va estar present al llarg de tota la vetllada. La ciutat de Burjassot va celebrar, en la nit del 26 de març, la cerimònia d’entrega dels Premis Literaris Vicent Andrés Estellés 2009 en un acte sobri, sense ornaments, elegant i necessari que es recordarà per la infinitat de vegades que tant el nom del poeta com tots els trets que defineixen la seua realitat i la seua poesia van deixar-se escoltar, entendre, sentir.

06 de Desembre de 2009

Publicades les bases dels Premis VAE 2009


L'Ajuntament de Burjassot i l'Institut Municipal de Cultura i Joventut publiquen les bases per participar en els Premis VAE 2009, una nova edició d'este prestigiós guardó, un dels millor dotats en llengua catalana, de tota la Comunitat.